Online hirdetés

Google Adwords

A Google AdWords egy teljesítmény alapú hirdetési rendszer, amely költséghatékony és teljes egészében mérhető hirdetési megoldást kínál kisvállalkozóknak és multinacionális vállalatoknak egyaránt. A kattintás alapú elszámolás révén a hirdetők csak a hirdetésekre érkező kattintásokért fizetnek. A keresőhirdetésekkel a potenciális ügyfelek pontosan abban a pillanatban érhetők el, amikor azok a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra keresnek a Google vagy a partnerhálózat keresőiben. Így már a kereslet megjelenésekor ott tud lenni, és reklámozni termékét/szolgáltatását.

Az AdWords programmal a hirdetései nemcsak keresőkben, hanem több, tematikus oldalon is megjelennek. E tartalmi hálózatok nagy előnye, hogy olyan oldalakon lesznek láthatóak hirdetései, amelyek tartalmilag illeszkednek a feladott hirdetések témájával. 

Etarget hirdetések

Az Etarget egy teljesítmény alapú hirdetési rendszer, amely költséghatékony és teljes egészében mérhető hirdetési megoldást kínál kisvállalkozóknak és multinacionális vállalatoknak egyaránt. A kattintás alapú elszámolás révén a hirdetők csak a hirdetésekre érkező kattintásokért fizetnek.

Facebook PPC kampányok

Vállaljuk a Facebook saját hirdetési rendszerében készített kampányok menedzselését is. A Facebook kiváló demográfiai szűréssel rendelkezik, így ennek segítségével sokkal hatékonyabban tudjuk célozni közönségünket, és jól pozícionált hirdetésekkel tudjuk felkelteni az érdeklődők figyelmét.

A szolgáltatások részletei